Sunday, May 2, 2010

optimistic.

Bismillahirrahmanirrahim.





.






yeah,sure.




langittasbih.

8 comments:

Nadia Adam said...

salam kimi... ape kabar? =)

Taurus said...

Dari solat ku temui ketenangan,
Dari al-Quran ku temui kedamaian,
Dari hadis ku temui pedoman,
Dan dari-mu ku temui persahabatan..

Semoga ukhuwwah kita berkekalan..
~Ukhuwwah fillah abadan abada..

langittasbih said...

nadia~~

alhamdulillah, sihat..
=)

thanks jenguk2 sini.

langittasbih said...

taurus..
ni bintang taurus ke?
hehe..
gunalah nama betul..
nanti report kat nadzirah kang..
heee~**

terima kasih.
=)

Taurus said...

Na'am, sy bintang taurus..he2.hmm,reportla kat Nadzirah,tak kisah pn..ha6..jumpa enti kt gmbak t..waa,jadi senior la org tu kn..kita ni junior..hu9..nnt mintak beri tunjuk ajar ye mak cik..

langittasbih said...

cehhh,,kamu si taurus.
kamu yg nak masuk lmbat ke gombak tahu.bukan salah saya..
heheee.. xpela..junior tu tndanya muda lagi.. (muda keee?)

ok.tunjuk ajar no problem lah pakcik taurus.. wahaa~ XD

Anonymous said...

ok fine,sy jela yg tua kn..awak tu mudala ea?.(muda la sangat!!:p)..hmm,tggal 2 mggu je lagi sy nk masuk gmbak.Dah terasa cabarannyer nk amik degree ni..cuaK pn ade la gak..hu9..anyway,thanks 4 still remembering me.Insya Allah,may Allah bless all of us..hidup law students!!hi9

langittasbih said...

acehhhhwahh..
mmg lah muda..
weewee.

em?rilek2..
wat besa2 jer..cool..hehe
yg pentg smngt kna tggi..
iman kasi mantop.. (acehh)

uitt?npe lah tak ingt kat sedara se-studi group.. aishhh..

insyaAllah..
haa?haha..yelah2..
law students!!

=)