Sunday, October 25, 2009

unexpected.

‘’ Barang siapa yang bersyukur (kepada Allah), maka sesungguhnya ia bersyukur untuk dirinya sendiri, dan barang siapa yang tidak bersyukur maka sesungguhnya Allah Maha Kaya Lagi Maha Terpuji.’’ ( Lukman : 12 )

Results already out.

lama tunggu.tersiksa betul.takut-takut ada paper tak lepas.mana taknya, masa tengah jawab exam final boleh pulak ter-mengantuk sambil menguap-nguap tak habis. Ni sebab dah stay up lama-lama lah ni.siapa suruh minum nescafe.rasanya,semua paper jawab sambil segar(ala-ala fokus bersemangat)+mengantuk.aduhai.tambah pula, sem lepas sem yang ter-paling-sangat-busy.tapi, Allah dah berjanji dalam kalamNya : sesiapa yang membantu agama Allah maka Allah akan membantunya.ingatkan tak ok.tapi, syukur Alhamdulillah. =)

Allah makbulkan permintaan hamba-Nya. =)

nak senyum panjang-panjang.lebar-lebar.heee~

INTRODUCTION TO LAW: A-
INTRODUCTION TO ISLAMIC LAW: A-
ISLAMIC LEGAL HISTORY: A-
GENERAL PRINCIPLES OF LAW 1: B+
GENERAL PRINCIPLES OF LAW 2: A-
BASIC LEGAL METHOD: A-
LAW AND SOCIETY: A-

Ok.takpelah.walaupun berderet A- dan bukan A+.itukan rezeki juga.

=)

.Hardworking is my gold key.

2 comments:

amir muhamad said...

agak2 la sume A,satu je B...
haha
Alhamdulillah,syukur
pandai2

tintamujahidah said...

=)

ehm?
terima kasih amir.